Zin om te acteren?!

Theaterwerkplaats Orde der Dwazen, is een bevlogen theatergroep die –

De christelijke theaterwerkplaats Orde der Dwazen (ODD) timmert als bevlogen theatergroep al jaren aan de weg met aansprekende toneelstukken. Spelend met teksten en muziek brengen ze vanuit hun christelijke identiteit maatschappijkritische thema’s op de planken. Doelgroep is niet (alleen) de kerk, maar – door op te treden op festivals en in zalen – de volle breedte van de samenleving. Niet om te evangeliseren of te moraliseren, maar om uit te dagen, wakker te schudden of een spiegel voor te houden. Bovendien heeft de theatergroep inmiddels zoveel ervaring dat je ze eigenlijk geen ‘amateurs’ meer kan noemen.

ODD lanceert nu een nieuw initiatief: een academie voor aspirant-acteurs. “We zijn heel blij met dit bijzondere nieuwe project dat een unieke kans biedt voor aspirant-acteurs om hun vaardigheden te ontwikkelen in een ondersteunende en stimulerende omgeving, ongeacht hun achtergrond of ervaring.”

De ODD Academie gaat in september in Hoofddorp van start en biedt een intensief programma van twintig donderdagavonden, om de twee weken, onder de deskundige begeleiding van een professionele regisseur en docenten. Iedereen die gepassioneerd is om de kunst van acteren te verkennen kan zich aanmelden.
De theatergroep gelooft in de kracht van acteren om levens te veranderen en verhalen tot leven te brengen. Of je nu een enthousiaste beginner bent of een ervaren performer.

De missie is simpel: talent koesteren, artistieke groei bevorderen en een inspirerende omgeving bieden waarin je je passie voor acteren kunt verkennen en verbeteren.
De cursus zal een breed scala aan technieken behandelen, waaronder podiumpositionering, focus, tekstbeheersing, fysieke expressie, stemgebruik, improvisatie en samenspel. Dit alles leidt tot een voorstelling aan het einde van het seizoen, waarin de deelnemers hun nieuw verworven talenten kunnen tonen aan een publiek in het theater.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI