Word jij blij van zingen?

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Op 9 oktober komen christenen uit zo’n 20 kerken in het Kennemer Sportcenter bij elkaar om gezamenlijk het geloof in God te vieren en elkaar te ontmoeten. In deze dienst zal ook dit jaar een GIDS-koor de samenzang ondersteunen.

Voor de koorleden van dit koor zijn er twee koorrepetities met piano (15 en 29 september) en een generale repetitie met de gehele band (6 oktober). Het koor staat onder leiding van dirigente Talitha Grotenhuis-Nawijn.

[column parallax_bg=”disabled” parallax_bg_inertia=”-0.2″ extended=”false” extended_padding=”true” background_color=”#e5e1e1″ background_image=”” background_repeat=”” background_position=”” background_size=”auto” background_attachment=”” hide_bg_lowres=”” background_video=”” vertical_padding_top=”0″ vertical_padding_bottom=”0″ more_link=”” more_text=”” left_border=”transparent” class=”” id=”” title=”” title_type=”single” animation=”none” width=”1/1″ last=”true”]

[column_1 width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Word jij blij van samen zingen over en voor God? Dan zou het geweldig zijn als jij GIDS-zanger(es) wordt!
Je krijgt van te voren de teksten en de ingezongen partijen via Dropbox toegestuurd. Zo kan je gemakkelijk thuis studeren.

Aanmelden kan bij Gerrie Pelle via gpelle@planet.nl.
Geef dan naast je naam, je 06-nummer, de naam van je kerk en je zangstem (sopraan/alt/tenor/bas) op.

[/column_1]

[/column]

Ben je nu al – of na de GIDS-dienst – enthousiast, dan heb je de mogelijkheid om aan het tweede Zalig Zingen Project mee te doen. ZZP.2 is een koorproject van veertien repetities en een uitvoering. Er wordt onder leiding van dirigente Talitha een avondvullend programma met (black)gospelliederen ingestudeerd. Er is ook ruimte voor enkele solisten!
Mail voor informatie over data, kosten en locatie maar ook voor aanmelding voor ZZP.2 naar Lisette Klinge, via zaligzingen@gmail.com.

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI