Wekelijks zelf verse groente oogsten

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Tuinderij De Ark  – gelegen op het landgoed Denneheuvel in Bloemendaal – is een biologische zelfoogsttuin en zorgtuinderij. Op het perceel van 0,4 hectare groot worden samen met vrijwilligers en onder professionele leiding diverse groenten geteeld. Elke oogstdeelnemer krijgt daar een deel van.

Als oogstdeelnemer kun je tussen mei en november wekelijks vier of vijf groeten komen oogsten. Een oogstaandeel kost € 225 per jaar en daarvoor kan je tot 30 weken komen oogsten. Verder beslis je mee over de koers van de tuin.

Tuinderij De Ark (in 2015 ontstaan) maakt deel uit van Arkgemeenschap Haarlem. Dit is een eigentijds wooninitiatief waar mensen met en zonder een verstandelijke beperking samen leven en werken.

Klik hier voor meer informatie en eventuele deelname.
Wist je dat deze tuinderij ook werkplekken biedt voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking? Klik hier voor de desbetreffende  folder.

Ben je geboeid door Gods schepping en wil je hierover met andere gedachten wisselen? Dan is A Rocha misschien iets voor jou.
Klik hier voor meer informatie over deze wereldwijde christelijk beweging. In Haarlem is de twaalfde lokale groep gestart.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI