Wandeltheater DOLOROSA weekend 24 en 25 maart

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

De theater Passion trekt al twaalf jaar duizenden bezoekers. Het verrast de bezoekers met dertien verschillende scènes uit het leven van Jezus. Via levende standbeelden, moderne dans, toneel, live  muziek en beeldende kunst wordt het verhaal op zaterdag 24 en zondag 25 maart verteld.
Het decor krijgt nog extra allure en sfeer doordat het plaatsvindt in en om de middeleeuwse kruiskerk Grote of St. Bavo met zijn ontelbare glas-in-loodramen.

Veel mensen – gelovig of niet – zijn beelddenkers. Ze hebben beelden in plaats van woorden nodig om iets goed te begrijpen. Deze voorstelling is dus zonder woorden maar zit wel vol emotie. Door kijken, luisteren en beleven komt het verhaal tot leven. Sterker nog: als bezoeker sta je er midden in. En de beelden komen via het hart binnen en niet via het intellect. Een gids leidt je rond langs de verschillende onderdelen. Het theater is niet zwaarmoedig, maar juist vol hoop en verbinding. Het brengt het Paasverhaal op een indrukwekkende en interactieve manier tot leven.

Zowel op zaterdag als op zondag zijn er 3 voorstellingen, 2 ’s middags en 1 ’s avonds. Elke voorstelling duurt ongeveer 1,5 uur. Alle voorstellingen zijn identiek. Er zijn voorstellingen om 13.30 uur, 16 uur en 20 uur. De entree bedraagt € 17,50. Kinderen tot 12 jaar betalen € 9,50.

Kijk naar deze trailer voor een eerste indruk.

Klik hier voor meer informatie en voor het kopen van entreetickets.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI