Vier de zomer

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Ha, daar zijn ze weer – de zomermaanden! Die prachtige tijd in het midden van het jaar, waarnaar je zo intens kunt verlangen in tijden van kou en nattigheid. Het seizoen van blauwe luchten. Van zee & zomerzon. Van genieten – samen met familie en vrienden. Een tijd van vrij zijn en plannen maken. Van erop uit gaan en lekker lui lezen. Van adem scheppen en in balans komen.

Kris Bossenbroek (bekend van biblejournaling in Nederland) en Elise Lengkeek (bekend van haar boek Bidden op het ritme van de dag) trekken deze zomer negen dagen lang graag met jou en je familie op. Je vindt hun tips & time-outs in het Vier de zomer-boek. Negen dagen, ja, ja… Maar je kiest uiteraard zelf welke dagen dat zijn. Ze kunnen netjes aaneensluiten. Of je spreidt ze over twee of drie weken.

In de maand juni ontvang je bij aankoop van € 15 aan boeken dit boek cadeau! Dit geldt ook voor aankopen in de Bijbel In.
Zo kan je genieten van het seizoen met de blauwe luchten, het seizoen van zee & zomerzon, een tijd van vrij zijn, plannen maken, erop uit gaan en lekker lezen, een tijd van adem scheppen en in balans komen.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI