Tweede christelijke tussenjaarbeurs

Woensdagavond 7 februari vindt de tweede christelijke tussenjaarbeurs plaats. Deze vindt plaats op initiatief van Youth for Christ Zwolle en wordt gehouden op de Hogeschool Viaa in Zwolle.

Het doel van deze avond is om jongeren te informeren en te inspireren in het bestaande aanbod van tussenjaren. Verschillende organisaties zijn met een stand aanwezig en (oud-)studenten zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden.
Els van Dijk, oud-directeur van de Evangelische Hogeschool verzorgt een seminar met het thema De winst van een tussenjaar.

Omdat steeds meer jongeren voor een tussenjaar kiezen, is zo’n beurs zinvol. De deelnemende organisaties bieden allemaal een vorm van onderwijs aan dat gericht is op persoonlijke vorming en geloofsontwikkeling. Het kan een waardevolle tijd zijn waarin de jongere ontdekt wie hij/zij is en wat belangrijk is. Het is een mooie manier om meer over jezelf te leren, over God en over de wereld om je heen.

Er zijn 19 deelnemende organisaties, waaronder de Evangelische Hogeschool, de Evangelische Theologische Faculteit, Foundation 4 Life, Jeugd met een Opdracht (YWAM), Jong Present, Operatie Mobilisatie, Rotsvast Bijbelschool, Royal Mission, YfC Zwolle en de Wittenberg.

Datum: 8 februari van 18.30 uur tot 21.30 uur
Locatie: Hoogeschool Viaa in Zwolle

Klik hier voor alle deelnemende organisaties en de mogelijkheden die ze in het binnenland of juist het buitenland bieden.

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI