The Call Back – Awakening Europa

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Van 14-17 juli vond The Call Back van Awakening Europe plaats. Een groot event dat al jaren gepland stond maar door corona geen doorgang kon vinden. Deze zomer echter gingen alle lichten op groen en kon het evenement alsnog plaatsvinden in Ahoy Rotterdam.

Gedurende vier dagen aanbidding, onderwijs maar vooral ook outreaches in de stad. Mensen die overdag op straat werden bereikt, werden uitgenodigd voor het evenement in de avond. Het was heerlijk om te zien hoe per avond honderden mensen een keuze maakte om Jezus te gaan volgen. In totaal maakten maar liefst 1.400 mensen een keuze voor Jezus!

Dit filmpje geeft een korte impressie van The Call Back. “Het doet mij denken aan evenementen in Zuid Amerika of Afrika. Maar nu was het een evenement gewoon in Nederland! Iets om God dankbaar voor te zijn. Het laat zien dat de kracht van het evangelie onverminderd groot is. Het is goed nieuws maar ook relevant nieuws. Ook voor Europeanen, Nederlanders en Haarlemmers. Wanneer de kerk weer vol geloof en vrijmoedig het prachtige evangelie van het koninkrijk met kracht verkondigd dan zal dat z’n uitwerking hebben. Daar zie ik enorm naar uit. De kerk die vol passie is over de hoopvolle boodschap van het evangelie”, aldus Walfried Giltjes.

Ook Tim Quispel was al die dagen in Rotterdam aanwezig. “Nadat we in een snackbar genoten hadden van lekkere kippenvleugels kwamen we in een gesprek met de dame aan de balie. We deelden getuigenissen van ons leven en legden het evangelie uit. Ze gaf haar leven aan Christus. Maak evangelisatie niet ingewikkeld. Wees beschikbaar voor de heilige Geest en je zult wonderen zien gebeuren. Open gewoon je mond en spreek de woorden uit die Hij je zal geven.”

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI