Terugblik #IMPACT 2018

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

#impact en Sonrise zijn inmiddels weer achter de rug. In de eerste week van de schoolvakanties zijn wij op elf verschillende locaties in Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Velserbroek en Beverwijk aanwezig geweest met dit missionaire (sport)project.

De beelden en verhalen van deze week willen we in gedachten houden – als getuigenis van wat God gedaan heeft. Met honderden kinderen, jongeren en ouderen is er gepraat op een veel dieper en persoonlijker level dan normaal. Er is met tientallen mensen gebeden. Verschillende kinderen, jongeren en een enkele oudere hebben aangegeven dat ze Jezus beter willen leren kennen. Op allerlei plekken in de stad hebben we mooie, waardevolle ontmoetingen gehad.

Verschillende andere kerken wilden graag heel concreet en praktische hulp bieden aan mensen uit de wijk en gingen klussen of schoonmaken bij mensen thuis in samenwerking met Present Haarlem. Weer andere kerken waren trouw aan de wijk waar ze al jaren actief zijn en organiseerden weer een Sonrise-week, waar jongeren en kinderen al jarenlang op af komen. Hierbij waren ook de jongerenwerkers en veel vrijwilligers van YfC Haarlem betrokken.

We hopen volgend jaar weer een volgende stap te zetten, zodat we nog meer mooie projecten kunnen oppakken, we onze krachten verder kunnen bundelen en we nog meer impact kunnen hebben!

Ben je benieuwd naar de verhalen en mooie foto’s? Klik hier voor de digitale versie van het speciale #impact Magazine.
En kijk ook op de website voor foto’s en verhalen op de elf locaties en de verschillende projecten.

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI