Steun stichting Life With Joy voor voedselpakketten

”Armoede wordt omschreven als het niet kunnen voorzien in de eerste levensbehoeften. Veel onderzoeken tonen aan dat in een rijk land zoals Nederland steeds meer mensen door armoede getroffen worden. Er is veel stille armoede, mensen die de huur niet kunnen betalen of kinderen die zonder ontbijt naar school gaan. Steeds meer mensen doen een beroep op maatschappelijk werk, sociale uitkeringen, ondersteuning van kerken enzovoorts. Deze hulpverleners kunnen met Kerst hun gezinnen in de regio IJmond en Kennemerland aanmelden voor een kerstpakket van Stichting Life With Joy.

Deze stichting maakt voor het dertiende jaar op rij luxe kerstpakketten voor minima gezinnen (al dan niet met kinderen) en doet zijn best in elk pakket een cadeaubon á 25 euro van de Intertoys of bioscoop toe te voegen. Jij kunt hierbij helpen!

We zoeken mensen die boodschappen voor in het pakket willen doneren en mensen die een cadeaubon willen sponseren. Ook zou het geweldig zijn als er mensen een heel kerstpakket schenken (ter waarde van 65 euro). Laat ieder geven zoveel hij zelf kan missen of wil geven, elke gift draagt bij aan het behalen van 300 kerstpakketten dit jaar!

‘Vrijwilligers die een pakket hadden gebracht naar een gezin, kwamen terug naar de inpak locatie om ons, met tranen in de ogen, te vertellen dat er in de woonkamer van het betreffende gezin slechts een groot matras lag waar het hele gezin op sliep’.

‘De man voor wie het pakket was huilde en vroeg of het echt niet voor de buren bestemd was’. 

De reacties van voorgaande jaren geven ons een brok in de keel en een vastberadenheid om deze actie ook dit jaar weer uit te breiden zodat nog meer gezinnen met kerst een fijne brunch met elkaar mogen beleven. Iedereen verdient het zich even geliefd en waardevol te voelen.

Wil jij delen en kan je een (kleine) bijdrage missen zodat wij op 16 december in staat zijn om maar liefst 300 gezinnen te voorzien van een luxe kerstpakket. Wil je de actie delen in je eigen netwerk? Of kun je iets anders voor ons betekenen? Laat het dan vooral weten. Wij zijn je ontzettend dankbaar.

Hartelijke groet en alvast hele fijne feestdagen,

Stephanie-Joy Eerhart, namens Stichting Life With Joy”

Bezoek ook de website van Life With Joy: www.lifewithjoy.nl

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI