Samen delen, samen weten

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Met alle heiligen in staat de lengte en de breedte, de hoogte en de diepte te begrijpen, ja de liefde van Christus te kennen die alle kennis te boven gaat. (Efeze 3:14-19)

Van 3 tot en met 9 oktober 2022 vindt de jaarlijkse Week van de Opvoeding plaats. Ook dit jaar biedt dit kerken de kans om in deze week extra aandacht te hebben voor hun rol in het mede-opvoeden van kinderen in en om hun geloofsgemeenschap.

Het thema van de Week van de Opvoeding 2022 is Samen delen, samen weten. Het Nederlands Jeugdinstituut zegt: ‘Voor elke opvoeder is het belangrijk om verbinding te maken, met elkaar als opvoeders, maar ook met anderen uit de omgeving die bij de opvoeding betrokken zijn. Vooral nu, na een lange tijd van fysieke afstand is dit vaak weer extra fijn en ook nodig. Door kennis en ervaringen te delen komen we dichter bij elkaar. En door samen te delen weten we meer.’

Verschillende kerken vieren op zondag 9 oktober de zondag van het samen opvoeden. Dan staan die kerken stil bij de opvoedrol van de geloofsgemeenschap en wordt er nagedacht hoe het partnerschap tussen ouders en de rest van de gemeente versterkt kan worden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor deze week of die zondag, klik dan hier voor meer informatie.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI