Prayerstation Bloemendaal / Overveen

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Wie zijn wij? Prayer Station is een groep christenen uit verschillende kerken, die willen vertellen over de liefde van Jezus voor de mensheid en wat Jezus voor de mensen kan doen. Wij zijn de kerk op straat, die naar de mensen toekomt om het evangelie in Bloemendaal en Overveen te verkondigen. Gelovigen en ongelovigen worstelen met vragen en problemen, waarvoor wij bidden, want God houdt van iedereen.

Wij zien hoe God zichtbaar wordt in de levens van andere mensen, zoals bijvoorbeeld in het leven van Petronella. Zij is een vrouw die op straat tot bekering is gekomen. We hebben bijna iedere week met haar op straat gebeden. Ze had borstkanker en met haar familie had zij geen contact meer. Ze was blij met ieder gebed van ons en God heeft haar van kanker genezen. Haar vriend was bij haar weggelopen en na ons gebed op straat hebben twee zusters weer contact met haar opgenomen en is haar vriend ook weer bij haar teruggekomen. Ze komt bijna wekelijks bij ons terug voor gebed en om ons te bedanken met zelfgebakken taart.
Alleen de stap om zelf naar een kerk te gaan is voor haar nog te groot.

“Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder, die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.” (Joh. 3:16) Dat is de reden voor ons om voor mensen op straat te bidden en de mensen aan te spreken om Jezus als hun persoonlijke Redder en Verlosser aan te nemen. Zoals Jezus ons zelf de opdracht geeft om alle volken tot zijn discipelen te maken en hen het evangelie te verkondigen: “Ga dan heen, onderwijs alle volken, hen dopend in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat ik u geboden heb, in acht te nemen.”
(Mat. 28:19)

Houd je van mensen? Geloof je in Jezus? Borrelt het van binnen om te proberen andere mensen over Jezus te vertellen, dan ben je van harte welkom. Het maakt niet uit van welke kerk je bezoekt. Kom met ons mee om te ervaren hoe het is om op straat te vertellen en te getuigen dat Jezus Christus de Verlosser is van deze wereld. Is dit iets voor jou om deze opdracht van Jezus te vervullen?

Meld je dan aan bij het Prayer Station Bloemendaal. Elke donderdagmiddag gaan zij samen tussen 13 en 16 uur in Bloemendaal of Overveen de straat op. De bidders verzamelen zich bij Albert Heijn, Bloemdendaalseweg 70. Wil je meer weten of wil je direct meebidden, neem dan contact op met Gabriela Cyrus.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI