Candice: “Na het bidden was die vluchteling ontroerd en bedankte ons.”

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Candice deed mee aan een evangelisatietraining door de interkerkelijke zendingsorganisatie Beach Mission.  ‘’Het was een mooie dag. De aanbidding en training waren erg bemoedigend en krachtig en we hebben ook mooie gesprekken op straat gehad. In de outreach ervaarden een aantal deelnemers een bepaalde muur waar ze tegenaan liepen. Bij mensen was er wantrouwen, of in een eerste reactie een harde ‘nee’. Maar God zorgde voor een doorbraak.

Zo spraken we met een een vluchteling uit Syrië. Hij was erg geraakt door het gesprek en we mochten twee keer voor hem bidden. Eerst voor zijn gezin (die nog niet in Nederland is en die hij al 1,5 jaar niet meer had gezien) en om Nederlands te leren praten. Daarna hebben we gebeden voor lichamelijke klachten, zoals een pin in zijn arm en voor zijn nieren. Na het bidden zagen we tranen in zijn ogen en na een knuffel was hij nog meer ontroerd.

Ook hadden we een lang gesprek met een meisje dat ons eerst uitdaagde met enkele vragen. Uiteindelijk kalmeerde ze steeds meer tijdens het gesprek. We bidden dat God haar mag aanraken en Zijn volmaakte liefde aan haar laat zien.’’

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI