De afgelopen jaren hebben we te maken gehad met de wereldwijde pandemie corona, waardoor op zoveel mogelijk vlakken het sociale contact werd vermeden om daarmee een besmetting te voorkomen. Ook de kerstmissie, die een warme en sociale doelstelling heeft, werd vanwege deze pandemie tijdelijk opgeheven. Na een aantal jaar afwezigheid lijkt het ons gaaf om dit jaar weer met alle kerken, gezamenlijk als één lichaam, de straat op te gaan om de Liefde van God uit te delen.

We zullen in de ochtend een training aanbieden voor de mensen die graag meer willen weten over evangeliseren en na een reeks getuigenissen in teams de straat op gaan. Hier zal elk team een andere activiteit doen; door mee te doen in de levende kerststal, een beschuit met muisjes uit te delen of een bemoediging uit te spreken. Kijk voor alle activiteiten op de poster(s).

Met de kerstmissie willen we de mensen in de stad Haarlem bereiken, om hen een reden tot hoop te geven. Hoop die wij mogen ontvangen doordat we Jezus Christus kennen. Ons doel is om samen een kerstmissie samen te stellen, om gezamenlijk de Liefde van God uit te delen.

Planning 

09:00 uur Inloop

09:30 uur Start training

10:30 uur Opening met gebed & getuigenissen

11:00 uur Start outreach

13:00 uur Einde activiteiten

13:15 uur Afsluiting met gebed & getuigenissen

Meld je aan via: DEZE LINK

Download de promotiematerialen via: DEZE LINK