Kerstengelproject

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Na het succes vorig jaar organiseert Hart voor Velserbroek ook dit jaar weer een kerstengelproject. Dit keer samen met Hart voor IJmuiden. Geef je op als ‘kerstengel’ of laat ons weten wie er wel een engel in zijn of haar leven kan gebruiken.

Met dit project wordt een ‘kerstengel’ gekoppeld aan iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken. Denk aan iemand die een moeilijke periode doormaakt of aan iemand die altijd voor een ander klaarstaat. De ‘engel’ gaat op of rond de vier adventszondagen langs op een adres om daar ‘een stukje hemel op aarde’ te brengen. Dat betekent dat diegene een kaart, iets lekkers, of zomaar iets leuks langsbrengt en aan de deur hangt of in de brievenbus stopt. In principe gebeurt dit anoniem. Er komt een klein briefje bij, zodat het duidelijk is dat het te maken heeft met het kerstengelproject.

Zou jij een engel willen zijn voor iemand in Velserbroek? Je krijgt dan  een adres toegewezen, waar je vier weken lang eens per week iemand anoniem een hart onder de riem steekt. De eerste keer is dat op 28 november. Weet jij iemand in Velserbroek of IJmuiden die je de aandacht van een ‘engel’ wil geven?
Geef dit dan door aan Willemien van Berkum van Hart voor Velserbroek en Hart voor IJmuiden.  willemien@hartvoorvelserbroek.nl om je aan te melden of voor meer informatie.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI