Kerkenbeurs 2022

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Na drie jaar is er eindelijk weer de Kerkenbeurs Nederland. Deze vakbeurs is er voor zowel kerkelijk leiders als voor geïnteresseerden. In ruim 50 presentaties (van ca. 30 minuten) en workshops geven deskundige sprekers een schat aan tips en informatie. Het centrale thema dit jaar is Kerkgebruik in ontwikkeling. Zeer toepasselijk, zeker na de coronapandemie.

Deze vakbeurs vindt plaats in Expo Houten op dinsdag 17 mei (10 – 21 uur) en woensdag 18 mei (10 – 16 uur). De verschillende onderwerpen zijn geclusterd in een aantal hoofdthema’s. Zo zijn er een aantal lezingen rondom de thema’s bestuur & financiën en verzekeringen, multifunctioneel gebruik & inrichting, beeld, geluid, Kerk TV & verlichting, kerkgebruik in ontwikkeling, kerkelijke communicatie en energiebeheer, duurzaamheid & Groene Kerk.

Op 18 mei is er om 12 uur een presentatie van Reinier van den Berg met als titel Goed rentmeesterschap, dat is geloofwaardig! De schepping zucht, dat is wel duidelijk! Maar we kunnen er wat aan doen, ook als kerk of als individu. Van den Berg spreekt van rentmeesterschap. Daarin klinkt de zorggedachte door: zorg voor de schepping en aandacht voor rechtvaardigheid.

Klik hier voor meer informatie en het bestellen van gratis entreebewijzen. Gebruik hiervoor de registratiecode KB22PR.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI