Zijn geboorteverhaal ken je vast wel. The Passion trekt miljoenen kijkers. En hij is populairder en bekender dan Obama en Bieber bij elkaar! Maar wie is deze Jezus eigenlijk en wat heeft hij allemaal gedaan waardoor hij nu na 2000 jaar nog steeds zo’n groot voorbeeld is, ook voor jongeren? Dat gaan we ontdekken in ‘Jezus voor Dummies Young’.

… Voor slimme tieners die meer willen weten dan het kerstverhaal …

Aan de hand van filmfragmenten, ontdekopdrachten, vragen en doe-dingen kom je meer te weten over deze bijzondere man. We gaan samen een korte film maken met een echt greenscreen en wie wint de ultieme Jezus-kennisquiz waarmee je je ouders versteld doet staan?

We komen vijf keer bij elkaar met alle tieners en de zesde keer (op 13 april vanaf 20 uur) gaan we gezamenlijk The Passion 2017 bekijken op groot scherm in de Immanuëlkerk, Van Egmondstraart 7 in Haarlem.
De bijeenkomsten starten op woensdagavond 8 maart (van 19.30 tot 20.30 uur) in de jeugdruimte, Donkerelaan 64 in Bloemendaal. Arno van der Vuurst de Vries, de jongerenwerker van PKN Bloemendaal, leidt de bijeenkomsten. Meedoen kost niets en levert meer op dan je denkt!

Klik hier voor informatie en aanmelding.

© 2021 Geloven in de Stad

Volg Geloven in de Stad: