#impact jongerenweekend 1-3 februari 2019 – HARD STUFF!

Tijdens het allereerste #impact jongerenweekend eind oktober 2018 bleek al gauw dat er SNEL weer een weekend moest

komen! Want, zo’n weekend samen optrekken met jongeren uit allerlei verschillende kerken is gewoon hartstikke leuk. Patat eten, iets nuttigs doen en goede discussies. Die moeten natuurlijk wel ergens over gaan, die discussies. Over moeilijke, serieuze onderwerpen het liefst. Over onderwerpen waar iedereen wel een mening over heeft en waarover iedereen gelijk denkt te hebben, maar toch denken we er niet allemaal hetzelfde over. Hoe ga je daar nou mee om? Hoe kom je er achter wat waar is en wat niet? Moet je eigenlijk altijd wel een mening hebben en de antwoorden weten? We gaan er mee aan de slag tijdens het tweede #impact jongerenweekend met als thema: HARD STUFF!

We reizen af naar het wonderschone Bloemendaal voor een (op veler verzoek) volledig weekend. Ja, van vrijdagavond 18:00 uur tot zondagmiddag 15:00 uur dus, met slapen en eten en zo. Het programma gaan we nog niet volledig onthullen, maar het wordt sowieso leuk, interessant, gezellig, leerzaam, nuttig, grappig, actief en je wilt het absoluut niet missen.

Vanwege de locatie is er slechts plek voor 30 personen. Het is dus belangrijk dat je niet tot het laatste moment wacht met besluiten of je komt of dat er misschien nog een ander leuk feestje voorbij komt, want dan heb je kans dat je dit toffe weekend misloopt! Meld je daarom maar gewoon meteen HIER aan. Zijn er dertig aanmelden binnen, dan is aanmelden helaas niet meer mogelijk…

Kosten voor het weekend zijn 40 euro per persoon. Mocht dit een probleem voor je zijn, laat het ons dan weten, dan kijken we wat we kunnen doen. We zouden niet willen dat je dit toffe weekend om die reden moet missen!

Heb je nog vragen of wil je meer weten, app of bel naar Martine (06 248 247 18)

Tot dan!

 

 

 

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI