impactweekend impactindestad impacthaarlem

Het allereerste #impact-weekend komt er aan!

Wat waren we enthousiast na de geweldige #impact-week deze zomervakantie. Wat hebben we genoten van iedereen die meedeed, van het enthousiasme en het verlangen om #impact te hebben in onze stad. Wat vonden we het bijzonder om te zien dat grenzen tussen kerken en locaties vervaagden en er onderlinge contacten werden gelegd.

We begonnen te dromen. Wat zou het tof zijn om vaker dit soort momenten te hebben, om elkaar vaker te zien en gezamenlijk #impact te hebben in onze stad. Wat als we een paar keer per jaar een weekend zouden organiseren waarin ruimte was voor ontmoeting en fun, maar ook voor actie en #impact? We peilden het bij jullie op Instagram en Facebook en jullie reageerden vol enthousiasme! Daarom organiseren we van vrijdagavond 12 oktober tot zaterdagavond 13 oktober ons allereerste  bij te kletsen, maar daarnaast willen we ook onze handen uit de mouwen steken en #impact hebben!

Vrijdagavond staat in het teken van ontmoeting, imput krijgen, toerusting en ontspanning. Zaterdagochtend en -middag steken we de handen uit de mouwen.. Hiervoor gaan we samen aan de slag met Serve the city en Stichting Present De mensen van deze organisaties hebben al jarenlang ervaring met het praktisch #impact hebben en organiseren allerlei verschillende (hulp)acties. Daarom sluiten we ons zaterdag aan bij de Haarlemse Serve the City dag! Zo hopen we met z’n allen nog meer #impact te hebben. Bij je aanmelding kun je aangeven aan wat voor soort project je graag mee wilt doen. De opties zijn:

  • Een klus-project (bijvoorbeeld schilderen bij iemand thuis)
  • Een gezelschaps-project (bijvoorbeeld pannenkoeken bakken en eten met ouderen of daklozen, of spelletjes doen met verstandelijk beperkten)
  • Een opruim-project (Samen met anderen een wijk, stuk strand of park opruimen)
  • Geen voorkeur! We delen je in waar je het meest nodig bent.

Waar, wanneer, hoe laat?

Op vrijdagavond ben je vanaf 17:30 welkom in de Kerk van de Nazarener. Om 18:00 gaan we eten! De avond heeft geen eindtijd. Het inhoudelijke deel is rond 21:00 uur afgelopen, maar daarna hoef je nog niet naar huis want er staat nog een hoop gezelligheid op het programma. Sterker nog, wie weet blijven we wel slapen! (Meer info hierover volgt nog!)

Zaterdagochtend beginnen we de dag met koffie/thee en muffins voordat we samen met Serve the City en Stichting Present naar de verschillende projecten gaan om onze handen uit de mouwen te steken. Avondeten doen we weer in de kerk van de Nazarener en ’s avonds gaan we als afsluiting van dit memorabele weekend met z’n allen naar de jongerendienst van Wild Saints.

Waar moet ik me aanmelden?

Aanmelden doe je hier. De deadline voor aanmeldingen is vrijdag 5 oktober om 15:00 uur. Hierna kun je je echt niet meer aanmelden in verband met het organiseren van de hulpacties. Hoe eerder je je aanmeldt, des te meer keus je nog hebt in het project waar je aan mee gaat doen, want vol is vol! Daarnaast is het voor ons fijn om zo snel mogelijk te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Het weekend kost 20 euro per persoon. Dit kun je contant meenemen naar het weekend en daar betalen aan Martine of Bettina.

Heb je vragen of wil je meer weten, app of bel naar Martine (06 248 247 18)!

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI