Youth for Christ Tour 2017

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Wat gebeurt er als kerken ‘vertrekken’? Als gemeentes naar buiten gaan en samen met hun eigen jongeren gaan optrekken met niet-kerkelijke jongeren? En hoe gaat dat samen met al bestaande initiatieven voor jongeren in de stad?

De Youth for Christ Tour 2017 zoomt in op deze vragen.
Op 4 april komt de tour langs bij YfC Alkmaar. De jongerenwerkers vertellen eerst iets  over de lokale situatie en over de nieuwe visie en missie van YfC Nederland. Daarna kunnen de deelnemers twee workshops volgen: 1) zes eigenschappen van een kerk met impact op jongeren en 2) bestemming onbekend.
Kom ook, want ontmoeting en samenwerking met andere jongerenwerkers maakt het eigen jeugdwerk sterker, vergroot het netwerk en maakt relaties hechter.

Het thema van de Youth for Christ Tour is Ik vertrek. Jezus was onderweg. Op de plekken waar Hij kwam gebeurde er altijd wel iets. Zijn aanwezigheid had impact! Net als Jezus, zijn ook jeugdleiders en pioniers onderweg. Op hun reis komen ze jongeren tegen, die zoeken naar hoe ze hun leven willen vormgeven. Sommige jongeren proberen dat binnen de kerk te vinden, maar vaker vindt die zoektocht buiten de kerk plaats. Op deze avond krijg je de nodige inzichten over deze ontmoetingen, met als doel dat God duidelijk naar voren komt en aanwezig is. Om die ontmoeting te laten ontstaan laten we soms de vertrouwde structuren en gewoonten achter.

Klik hier voor meer informatie, o.a. over de workshops en voor aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI