Wonder van het kruis – Vrij Zijn Paasconferentie

God heeft er de voorkeur aan gegeven mensen te redden, die de onzinnige boodschap geloven dat Christus voor hen aan het kruis is gestorven. (1 Korintiërs 1:21 | HB)

Ook in 2024 zal de bijzondere Paasconferentie Het wonder van het kruis rondom de laatste 18 uur van Jezus georganiseerd worden. Maar deze conferentie is meer dan een conferentie, het is een levensveranderende ervaring. Op Goede Vrijdag 29 maart en Stille Zaterdag 30 maart word je op een indringende wijze meegenomen naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide. De zeven keer dat Jezus gebloed heeft vonden niet zomaar plaats. Het waren stuk voor stuk profetische momenten, honderden jaren daarvoor voorspeld, door God gewild en ingegeven.  God had de regie van Golgotha volledig in handen.

“We verwachten dat God op een bijzondere manier in ons midden zal zijn, om ons te vergeven, te reinigen, te verlossen, te genezen, te bevrijden en te verzoenen, om een heel nieuw leven in Christus te leiden. Nooit zul je Gods liefde sterker ervaren dan aan de voet van het kruis. Aan het kruis wordt de grootheid van God zichtbaar,” aldus Wilkin van de Kamp.

Locatie: Conferentiecentrum De Betteld in Zelhem
Tijd: 29 en 30 maart 2024 (van vrijdag 10 uur tot zaterdag 17 uur)

Klik hier voor het programma en voor aanmelding.

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI