26
september
04:11

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

TripleCord ziet het huwelijk als een werkwoord en een werkplaats van de heilige Geest. Deze eerste huwelijksconferentie heeft als thema Let’s make marriage great again! Het huwelijk is een verbondsrelatie waar Jezus zichzelf aan verbindt; een etalage waarin je de liefde van God terug kunt zien.
De conferentie is bedoeld voor zowel echtparen als voor stelletjes die nadenken over een huwelijk. Maar zeker ook voor hen die een gebroken huwelijk hebben: de Geest zal wonderen van herstel doen.

Sprekers zijn Jan Pool (o.a. Shelter Haarlem) en René Ruitenberg (voormalig marathonschaatser). Het onderwerp waar Jan over spreekt is Verbond of contract in de praktijk, wat maakt dat uit? René spreekt uit eigen ervaring wat het is om een bewogen huwelijk te hebben en kan getuigen hoe God uit brokstukken iets prachtigs weet te maken. De intro-sketch is van Karen Savert en Elske Boersma: trouwen en communiceren, hoezo dan?

TripleCord is een voortzetting van de huwelijksconferenties van VrijZijn en werkt samen met Destinated to Reign (vrouwendagen) en ManUnited (mannendagen).

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Gegevens

Datum:
30 september 2017
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Organizer:
TripleCord