TripleCord Huwelijksconferentie

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

TripleCord ziet het huwelijk als een werkwoord en een werkplaats van de heilige Geest. Deze eerste huwelijksconferentie heeft als thema Let’s make marriage great again! Het huwelijk is een verbondsrelatie waar Jezus zichzelf aan verbindt; een etalage waarin je de liefde van God terug kunt zien.
De conferentie is bedoeld voor zowel echtparen als voor stelletjes die nadenken over een huwelijk. Maar zeker ook voor hen die een gebroken huwelijk hebben: de Geest zal wonderen van herstel doen.

Sprekers zijn Jan Pool (o.a. Shelter Haarlem) en René Ruitenberg (voormalig marathonschaatser). Het onderwerp waar Jan over spreekt is Verbond of contract in de praktijk, wat maakt dat uit? René spreekt uit eigen ervaring wat het is om een bewogen huwelijk te hebben en kan getuigen hoe God uit brokstukken iets prachtigs weet te maken. De intro-sketch is van Karen Savert en Elske Boersma: trouwen en communiceren, hoezo dan?

TripleCord is een voortzetting van de huwelijksconferenties van VrijZijn en werkt samen met Destinated to Reign (vrouwendagen) en ManUnited (mannendagen).

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI