27
maart
16:52

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vanwege de uitbraak van het Corona virus in Nederland en met name Noord-Brabant, hebben we als organisatie gemeend dat het verstandig is om het huwelijksweekend niet door te laten gaan. We hebben besloten dit jaar geen huwelijksverdiepingsweekend meer te organiseren.

TripleCord organiseert van 20 t/m 22 maart weer een huwelijksverdiepingsweekend. Een drievoudig snoer wordt niet snel verbroken.

Wat is het goed om samen met je huwelijkspartner tijd te nemen. ‘Kwaliteit-tijd’ voor je relatie. Tijd om samen te genieten, te lachen en te herkennen. Maar ook tijd om te intensiveren, te verdiepen, te verbeteren of misschien wel te herstellen.
Als je getrouwd bent en samen extra aandacht aan je huwelijk, elkaar en aan God wilt besteden, dan is een huwelijksverdiepingsweekend iets voor jullie. Hoe lang jullie getrouwd zijn, maakt niet uit. Ook niet hoe goed of hoe slecht je huwelijk is. Wel belangrijk: dat je het verwacht van God en Zijn heilige Geest, die inzichten geeft en vreugde, die helpt en die leidt. Ook in jullie huwelijk!

In dit weekend geven diverse sprekers onderwijs over thema’s die betrekking hebben op alle aspecten van het huwelijk. Het is goed om te ontvangen en te leren en daarnaast ook om samen te verwerken en door te praten. Tussen de programmaonderdelen door is er ook tijd om te relaxen en/of een mooie wandeling te maken in de omgeving.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

Het huwelijk is een etalage voor de glorie van God.

Gegevens

Begin:
20 maart 2020 @ 16:00
Einde:
22 maart 2020 @ 14:30
Evenement Categorie: