TripleCord huwelijksconferentie

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

TripleCord ziet het huwelijk als een werkwoord en een werkplaats van de heilige Geest. Deze vierde huwelijksconferentie heeft als thema (H)echt genieten! Een huwelijksband is bedoeld als ‘hecht’ en ‘echt’, net zoals onze relatie met Jezus. Maar er is meer, je mag ook vieren en genieten. Echt genieten. Deze dingen gaan niet vanzelf, dat is soms keuzes maken, oefenen en misverstanden opruimen.
De conferentie is bedoeld voor zowel echtparen als voor stellen die nadenken over een huwelijk. Maar zeker ook voor hen die een gebroken huwelijk hebben: de Geest zal wonderen van herstel doen.

Het huwelijk is een werkplaats en een etalage van God. Die etalage wordt aangevallen op alle mogelijke manieren. Je kunt als (aanstaand) echtpaar van alles doen om je huwelijk levend te houden. Echt te houden…. Je kunt en mag genieten in je huwelijk. God wil erbij zijn. Hij spoort ons aan om onze huwelijken echt een etalage te laten zijn waarin je iets van de Glorie van Jezus kunt zien. Maar Hij helpt ons ook om dat te doen.

Sprekers zijn Gerard en Lydia de Groot (voorgangers Levend Woord Gemeente in Rotterdam) en Jannie Kloosterman (voorganger van Christengemeente Doorbraak in Drachten). Het onderwerp waar Gerard over spreekt is Hoe (h)echt kun je zijn? Jannie zal aanhalen dat je verschillen moet vieren!

TripleCord is een voortzetting van de huwelijksconferenties van VrijZijn en werkt samen met Destinated to Reign (vrouwendagen) en ManUnited (mannendagen).

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI