TeenStreet@Home

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Ieder jaar organiseert Operatie Mobilisatie een Nederlandse tienerconferentie. Deze conferentie duurt een weekend en is de ideale gelegenheid om het gat tussen de jaarlijkse TeenStreet-week te overbruggen. TeenStreet is sinds 1993 een internationaal christelijk evenement voor zo’n 3.500 tieners uit ca. 20 verschillende landen. Tijdens TeenStreet worden tieners aangemoedigd om de relatie met Jezus aan te gaan en keuzes te leren maken die bij het volgen van Jezus passen. Maar ook als je nog nooit op TeenStreet bent geweest, ben je van harte welkom! De conferentie bestaat uit toffe gesprekken, leuke workshops, heerlijke vrije tijd en fijne aanbidding. Het is een combinatie van plezier en diepgang.

De conferentie staat open voor tieners vanaf de brugklas t/m 17 jaar en start op vrijdag 20 maart om 20.30 uur. Vanaf 19 uur ben je welkom.

Enkele reacties van tieners over de laatste conferentie.
“Ik vond het echt heel gaaf. Er was een leuke band en er waren toffe sprekers. Ik heb veel geleerd over hoe je dichter bij God kan komen, en hoe je God zijn stem kan verstaan. Ook had ik een leuk en gezellig groepje met mensen die ik wel en niet kende. Het is een leuke plek om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken.”  (tiener van 13 jaar)
“TeenStreet@Home was ontzettend gaaf! Het was erg gezellig en leerzaam, echt de plek om samen met anderen God te ontmoeten. Heel fijn dat je er ook als coach niet alleen voor staat. Meer dan de moeite waard.”  (coach van 19 jaar)

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

Het thema voor TeenStreet 2020 is Curious? ls je nieuwsgierig bent wil je heel graag iets weten of leren. In de Bijbel kunnen we lezen over Jezus zijn leven hier op aarde, wat hij deed, waar hij naar toe ging, de mensen met wie hij sprak, de dingen die hij heeft gezegd en… de vragen die hij stelde.
Wanneer we CURIOUS zijn, willen we heel graag iets weten of leren en een goede manier om iets te leren is door vragen te stellen. De gesprekken die Jezus met mensen had begonnen vaak met een vraag; vragen om ze iets te leren, om ze te helpen zelf te ontdekken wie Hij was, om ze uit te dagen nog een keer na te denken over dingen, om ze te helpen groeien en altijd om ze naar de ultieme waarheid te wijzen, naar Hem zelf. Tijdens CURIOUS gaan we dit jaar kijken naar een aantal vragen die Jezus stelde, ontdekken we wat we kunnen leren of mogen weten van de gesprekken die hij had en gaan we ook onze eigen vragen stellen. Samen willen we nieuwsgierig zijn naar ons geloof, volhouden wanneer we Jezus volgen en graag meer leren en groeien als we samen optrekken met een God die groter is dan we ons ooit kunnen voorstellen en die meer van ons houdt dan we ooit kunnen meten! TeenStreet is er van 1 t/m 8 augustus in Oldenburg, Duitsland.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI