Strandheem Festival

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Strandheem Festival is een 5-daags festival, dat elk jaar gehouden wordt in het weekend van Hemelvaart.
Het is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste christelijke festivals met in de nabijheid campings waar je kunt overnachten.

Het thema is dit jaar Ik zie jou! Waar het in de maatschappij draait om zien en gezien worden, kan dit soms benauwend en confronterend zijn. Wie ziet wie je werkelijk bent? God heeft een plan met jouw leven; een hoopvolle toekomst. Je bent kostbaar en waardevol in Zijn ogen. Hij kent jouw hart, jouw verleden, de vragen, hij weet wat jou blij maakt, maar ook de pijn, de worsteling en gebrokenheid. Daarom mag je ontdekken dat je thuis mag komen bij de Vader. Hij ziet jou!

Jaarlijks komen vele bekende bands en sprekers naar het festival, zijn er workshops en seminars, is er een jongerenprogramma (Uwave) en er is genoeg te doen voor kinderen.

Het festival begint dit jaar al op woensdagavond met een worshipconcert van Matt Redman & band. Zaterdag is er een worshipavond met Paul Baloche en Kees Kraayenoord & Mozaiek Worship. Verder zullen ook Sela en The Psalm Project langskomen.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding van een worshipconcert.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI