Soul Survivor Festival 2017

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Tijdens het Soul Survivor Festival wordt  ingezoomd op Jezus. In Hem ontdekken we wie God is en wat de heilige Geest door ons heen wil doen. En we willen stilstaan bij hoe mooi de wereld eruit komt te zien die God voor ogen heeft. Want dit belooft Hij: dat Zijn Koninkrijk, de wereld zoals Hij het bedoeld heeft, op aarde zal komen! We willen veranderd worden door een ontmoeting met Hem en geïnspireerd raken om er op uit te gaan.
We nemen in de eerste week van de meivakantie vijf dagen de tijd om samen Jezus te ontmoeten. Vijf dagen waarin we ontdekken dat Jezus leeft en dat God de Vader een persoonlijke relatie met jou wil. Vijf dagen gewoon jij. God zoekt jou!

Er is tijd voor outreaches, toffe seminars, Gods stem verstaan, maar ook om vriendschappen te sluiten, nieuwe kampeertalenten te ontdekken, te strijden in sportieve wedstrijden of heuse foodfights, de lekkerste koffie drinken en bruinbakken in de zon op het strand.

Van 21-25 april gaan we los met ons 20e festival! mogen we opnieuw Mike Pilavachi en Tom Smith verwelkomen op het altijd gezellige strand.

Klik hier voor informatie en aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI