Soul Survivor 2019

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Met meer dan duizend jongeren op Strand Nulde God aanbidden, bekend raken met Gods Geest en gewoon heel veel plezier hebben. Geniet van optredens, inspirerende sprekers met verschillende onderwerpen en sport & spel. Je bepaalt zelf waar je naar toe gaat en waar je in groeit.
De slogan van Soul Survivor is Samen Jezus ontmoeten. Het thema dit jaar is All bout Him.

Het is dus weer tijd voor een nieuwe editie van Soul Survivor Festival! Van 26 tot en met 30 april genieten we weer van een lang weekend met veel tijd voor elkaar, voor Jezus en voor de belangrijkste ingrediƫnten: Worship, Teaching en Ministry.
Ons doel is om samen met jongeren op zoek te gaan naar God en meer van Hem te ontdekken. Dit doen we het hele jaar door, maar in de lente zetten we hier onze tijd voor apart tijdens het festival. We investeren in onze relatie met Jezus en ontmoetingen met de heilige Geest. Een tof avontuur, waarin ook plezier en ontspanning centraal staat. Met elkaar chillen in de snacktent, een spelletje doen onder het genot van een stuk zelfgebakken taart of met de voetjes van de vloer tijdens het avondprogramma.

Het festival gaat op 26 april om 16 uur open met een eerste celebration om 20.30 uur. Op dinsdag 30 april eindigt de laatste celebration om 22 uur.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI