REFRESH – Vrouwenconferentie

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

REFRESH!
Jesaja 55:1 Hierheen! Hier is water, voor iedereen die dorst heeft.

Onze samenleving bestaat uit veel druk en presteren en van alles moet. Door de hectiek van alledag kun je vermoeid en zelfs uitgeblust raken. Ongemerkt kun je vast komen te zitten in dagelijkse patronen en sleur, waardoor je je van binnen geestelijk leeg en droog kunt gaan voelen. Heb jij verfrissing of geestelijke doorbrak nodig in je leven? Ben jij dorstig naar meer? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Jezus roept op ‘Laat wie dorst heeft bij Mij komen en drinken’. Als je je geestelijke dorst lest bij Jezus dan krijg je overvloedig water dat leven geeft voor jezelf en om uit te delen aan de mensen om je heen!

Daarom nodigt Destined to Reign alle vrouwen uit voor de conferentie ‘Refresh!’ op zaterdag 1 april in De Basiliek in Veenendaal. Een dag vol van inspiratie, toerusting en verfrissing!

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Destined to Reign betekent ‘bestemd om te regeren’. Destined to Reign wil vrouwen inspireren, motiveren en activeren zodat ze in hun door God bedoelde bestemming gaan wandelen in de kracht van de heilige Geest. Daarnaast hopen ze dat iedere vrouw beseft dat ze uniek en waardevol is en dat ze haar koninklijke opdracht oppakt: ze is geroepen om de geur van Jezus te verspreiden in haar directe omgeving.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI