Presence Tour 2019

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Donderdagavond 14 november wordt een avond vol aanbidding in de Grote of St. Bavokerk in Haarlem. Zing in deze historische kerk mee met bekende liederen zoals Jezus Overwinnaar en Vul dit huis met Uw glorie. In deze prachtige omgeving belijden we samen dat Gods aanwezigheid ook vandaag nog zichtbaar en tastbaar is in de kerk van Nederland. Kom Jezus kom, vul ons land met Uw heerlijkheid!

De stichting Presence heeft als doel Gods aanwezigheid zichtbaar te maken in de levens en roepingen van mensen, zowel in de kerk als op plekken van invloed (de werkvloer, het gezin, de politiek). God verandert door zijn Woord en door zijn Geest mensen, kerken, ondernemingen en landen. Presence wil daarom zoveel mogelijk mensen toerusten om Jezus na te volgen – onbevangen en enthousiast, in het gewone dagelijkse leven, in elke invloedsfeer van de maatschappij.

De Presence Tour gaat langs oude en bekende kerken in alle twaalf provinciehoofdsteden en heeft als thema Vul dit huis met Uw glorie. Het gelijknamige lied is bekend geworden omdat het een diep verlangen opwekt naar Gods aanwezigheid in de kerk en ons dagelijks leven. Stel je voor dat God de kerk van Nederland weer gaat vullen met Zijn glorie! Vol van de liefde van de Vader, de hoop in Jezus en de kracht van de Heilige Geest – God zelf, zichtbaar en tastbaar in de dorpen en steden.

De muzikale medewerking is in handen van de band InSalvation. Wim Hoddenbagh en Jan Pool zijn de sprekers deze avond.

Klik hier voor meer informatie en voor het reserveren van tickets.

Jesaja 49:8-9

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI