29
maart
06:48

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Pinksteren is het feest van de uitstorting van de heilige Geest. Daarom is voor 2017 het thema van Opwekking Gods Geest geeft LEV.
Het Hebreeuwse woord lev betekent kracht, moed, durf en hart. Leven met lev betekent dat je moedig leeft, dat je echt/authentiek bent. De Bijbel leert ons dat het juist Gods Geest is die dat in ons bewerkt. Als Hij in jouw hart woont, helpt Hij je om die lev om te zetten in de praktijk van het dagelijks leven. Als wij als christenen meer en meer met lev gaan leven, zal dat in de samenleving zichtbaar worden.

Het thema van 2017 zal iedereen die de conferentie bezoekt, inspireren en stimuleren om Gods liefde bekend te maken in ons land. Het loopt als rode draad door het programma.
De organisatie verlangt naar een geestelijke vernieuwing in Nederland en hoopt dat de conferentie daaraan zal bijdragen.

De conferentie vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Er zijn ook programma’s voor jongeren, tieners en kinderen.
Spreker zijn o.a. Orlando Bottenbley (oud-voorganger), Henk Stoorvogel (voorganger en leider 4e Musketier) en Martin Koornstra (Royal Mission). Op zaterdag is de aanbidding in handen van Kees Kraayenoord (o.a. opwekking 801 en life@opwekking 188 en 249) en op zondag leidt Matt Maher (o.a. opwekking 772, 779 en 795) de aanbidding.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

Gegevens

Begin:
2 juni 2017 @ 08:00
Einde:
5 juni 2017 @ 17:00
Evenement Categorieën:
, ,
Organizer:
Opwekking
Organizer Website:
Bekijk de site van Organisator