Open Dag: EC Bijbelcursus

Zaterdag 13 april is er een open dag om nader kennis te maken met de EC Bijbelcursus.
Door deze cursus leer je de Bijbel beter lezen, begrijpen en toepassen in je persoonlijke leven. Je gaat in deze cursus door de hele Bijbel heen: alle boeken komen één voor één aan bod. In de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de boodschap van ieder Bijbelboek. Voorkennis is niet belangrijk, je gaat ontdekken dat je door deze cursus groeit in je geloof en God beter leert kennen.

De lessen Oude Testament volgen in grote lijnen de volgorde van de Bijbelboeken, hoewel sommige overeenkomende Bijbelboeken, zoals de poëtische boeken, gegroepeerd zijn.
De lessen Nieuwe Testament diepen ieder jaar één evangelie uit, aangevuld met brieven van Paulus en Algemene brieven, zodat je ieder jaar een dwarsdoorsnede krijgt van het Nieuwe Testament.
In de cursus zijn ook een aantal themalessen opgenomen, die je helpen om je kennis over het lezen van de Bijbel nog verder te verdiepen.
De cursus wordt zowel in Haarlem (elke tweede zaterdag) als in Aalsmeerderbrug (elke eerste zaterdag) gegeven. Elke lesdag volg je zowel het OT als het NT gedurende een dagdeel.

Klik hier om je aan te melden voor een proefles op de open dag in Haarlem.

Wanneer? Zaterdag 13 april van 9.30 uur tot 15 uur
Waar? BarNabas, Gedempte Herensingel 12 in Haarlem

 

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI