26
september
05:05

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De zomerconferentie van kerkelijke vernieuwingsbeweging New Wine is van donderdag 22 t/m zaterdag 25 juli uitsluitend online te volgen. Er is online live muziek en aanbidding (met o.a. LEV en Matthijn Buwalda), ministry en onderwijs.

Wel hebben de deelnemers de gelegenheid om een Tiny Wine op te zetten, een plek waarin men elkaar op de camping of elders in kleine groepen opzoekt om gezamenlijk het programma te volgen en erover na te praten. Via een liveblog op de site is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen.

De New Wine Zomerconferentie heeft dit jaar als thema Leven in Jezus, Blijf in Mij, dan blijf Ik in jullie. In Matteüs 11:29-30 nodigt Jezus ons uit om zijn juk op te nemen en van Hem te leren. Dat is in de kern wat het betekent om christen te zijn. Elke dag mogen we met Jezus en als Jezus wandelen, zodat we steeds meer op Hem gaan lijken.
Hoofdspreker is de Zuid-Afrikaanse theoloog Alexander Venter. Hij laat zien hoe wij als leerlingen van Jezus mogen oefenen zodat we steeds meer op Jezus gaan lijken in karakter, leven, woorden en werken.

Klik hier voor het complete programma.

Gegevens

Begin:
22 juli 2021 @ 20:00
Einde:
25 juli 2021 @ 22:30
Evenement Categorieën:
, ,