Livestyle Evangelism

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

En Hij is het die apostelen heeft aangesteld, en profeten, evangelieverkondigers, herders en leraren, om de heiligen toe te rusten voor het werk in zijn dienst | Efeziërs 4:11

Kingdom Buiders, de trainingsschool van Shelter-Haarlem, organiseert regelmatig cursussen voor christenen in Haarlem.
Iedereen kan een volgende stap maken in zijn (geloofs)leven. Wat je leeftijd ook is, er is altijd mogelijkheid voor groei en ontwikkeling. Kingdom Builders gelooft dat God voor iedereen iets nieuws heeft.

Mensen in jouw omgeving verlangen naar een ontmoeting met Jezus. Meer dan ooit staan mensen open voor het evangelie. Laat je in vier avonden trainen om op een ontspannen manier te leren getuigen van Jezus Christus. In deze ‘hands on’ training krijg jij tools toegereikt waarmee jij je persoonlijke toolbox vult. Je leert om te getuigen op een manier die bij jou past. Niet volgens een script, maar gedreven vanuit liefde en een eigen relatie met God de Vader. Ben jij klaar voor dit avontuur?

Trainer Tim Quispel heeft ter voorbereiding op Awakening Europe (afgelopen zomer) samen met een team meer dan honderd mensen getraind in een getuigende levensstijl. Zelf is hij regelmatig betrokken bij outreaches en evangelisatiecampagnes in Tsjechië en Slowakije.

De avonden zijn op dinsdag 1, 15 en 29 november en op 13 december in het gebouw van Shelter Haarlem.

Klik hier om je aan te melden.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI