30
september
01:47

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

LEV is een Nederlandse aanbiddingsband die sinds 2010 graag kerken dient in het samen zingen. Dit doen ze door het geven van concerten en het leiden van aanbidding. LEV is het Hebreeuwse woord voor ‘hart’. De band is de afgelopen jaren o.a. betrokken geweest bij de conferenties van Opwekking en New Wine. Daarnaast is LEV ambassadeur van de christelijke hulporganisatie Compassion. Ook heeft de band inmiddels drie cd’s uitgebracht.

Morgen dans je weer is de titel van hun nieuwste album. Hierop staan twaalf nieuwe Nederlandstalige liederen die het leven met God bezingen op de mooie en de moeilijke momenten. De band laat hiermee zien dat aanbidding verder gaat dan samen zingen. Waar we God ontmoeten in aanbidding, worden we bemoedigd en aangespoord om ook te delen van zijn liefde.  De nummers inspireren als je ze beluistert en verbinden als je ze samen zingt.

Tijdens het concert laat de band deze nieuwe liederen horen en neemt de band de aanwezigen (in getuigenissen) mee langs hoogte- en dieptepunten van het leven. Een avond lang luisteren naar prachtige liederen, maar zeker ook samen zingen. Met liederen die Gods trouw bezingen wil de band deze avond stilstaan bij en wijzen op de God die hoop en perspectief geeft! De zesmansformatie wordt vanavond aangevuld met extra backing vocals.

Voor het concert zijn gratis kaarten te reserveren op www.zingenindekerk.nl/activiteiten/lev-concerttour-morgen-dans-je-weer/lev-concerttour-morgen-dans-je-weer-22.

lev-band-liesbeth

Gegevens

Datum:
20 november 2016
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,