Kledingbank

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Dit najaar zal de Kledingbank in Haarlem-Noord nieuw leven worden ingeblazen. Hierdoor kunnen mensen die het nodig hebben, voorzien worden van kleding voor het komende seizoen.

De coronacrisis heeft veel invloed op ons dagelijks leven. Daarnaast wordt door de huidige situatie de structurele armoede in Nederland meer zichtbaar. Daarom is besloten om de Kledingbank nieuw leven in te blazen. De Kledingbank kan de kwetsbaren in onze samenleving helpen, zodat niemand tijdens deze crisis buitengesloten raakt.

Kleding…
Nu het najaar is begonnen is winterkleding nodig. Dit zijn grote uitgaven die niet iedereen kan betalen. Ouders en kinderen willen we van warme kleding voorzien.

…en cadeaus!
Een week na de Kledingbank zullen ook veel gezinnen samen Sinterklaas vieren. Omdat voor de kinderen alles dit jaar zo anders zal zijn willen wij hen graag blij maken met een cadeautje. Naast de kleding kunnen gezinnen dan ook voor hun kinderen een cadeautje uitzoeken en laten inpakken.

Op zaterdag 28 november opent de Kledingbank haar deuren. Wanneer het financieel moeilijk is voor je, kan je langskomen bij de Kledingbeurs. Vanwege de coronamaatregelen moet je je aanmelden voor een tijdvak. Klik hier voor aanmelding.
Het is wel gewenst een mondkapje te dragen.
Voor vragen kun je een mail sturen naar kledingbank@shelter-haarlem.nl.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI