Kerk na corona: We mogen weer! Maar hoe?

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

We mogen weer naar de kerk, maar hoe gaat u verder? Er is nogal wat veranderd door corona. Veel kerken streamen de dienst. Voor veel mensen is dat een prima alternatief voor aanwezigheid in het kerk. Voor anderen is dat een uitkomst om als kring samen te (blijven) komen. Hoe houd je als kerk een eenheid en houd je de geloofsgemeenschap bij elkaar?
De verleiding is groot om weer terug te willen naar (het oude) normaal. Maar de vraag is of dat kan en of dat wenselijk is. Juist nu alles weer lijkt te kunnen, is bezinning op zijn plaats. Op dit seminar vertellen drie deskundigen over kansen, valkuilen en mogelijkheden.

De onderwerpen van de drie sprekers:
* Veranderspecialist Steven van den heuvel behandelt het thema Hoe worden we (na corona) weer een team, een gemeenschap? Juist nu is teambuilding belangrijk.
* Kerkpionier Otto Grevink spreekt over het thema Zappen hoeft niet meer. Maar het mag wel. Nieuwe vormen van kerkzijn bieden ook kansen.
De godsdienstsocioloog Cors Visser neemt de aanwezigen mee in het thema De zichtbare kerk. Past de boodschap die het kerkgebouw uitstraalt nog wel bij de missie voor de wijk?

Het seminar wordt afgelsoten met een drankje en een hapje.
Deelname aan het seminar is gratis, maar aanmelding is noodzakelijk.
Klik hier voor meer informatie.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI