Jongerenevent Wild Saints

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Op zaterdagavond 29 april 2017 is er al weer het vijfde jongerenevent van dit jaar! Jongeren uit Haarlem en omstreken ontmoeten elkaar, hebben plezier en zoeken samen vooral God. Het thema is dit keer Impact. Wij mogen vanuit onze eigen identiteit een verschil maken in onze omgeving. God heeft ons geroepen om ons licht te laten schijnen. Jaroah Haumahu, voorganger van de vorig jaar gestarte gemeente 7 3 Generation Church en initiator van het GLOW netwerk, is de enthousiaste spreker op deze avond.
Die avond zal verder gevuld zijn met getuigenissen, een nieuwe battle of the sexes en aanbidding. Maar is er ook volop ruimte voor gezelligheid en lol. Het event vindt plaats in het kerkgebouw aan de Eksterlaan 1 in Haarlem.

Na de dienst opent opnieuw het nieuwe jongerencafé ‘t Heilig Boontje zijn deuren. Vanaf een uur of tien kunnen alle jongeren met elkaar chillen, napraten over de dienst, een spelletje spelen of meedoen aan een ‘special’ als lasergame, karaoke of pannavoetbal. Ook kunnen ze (tegen contante betaling) genieten van wat lekkers.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI