30
september
02:24

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op woensdag 10 juli start om 19 uur de voorbereidingsconferentie van #impact 2019.

Er is een tof programma samengesteld waar rond de 50 (sportende) deelnemers zich op de #impact-week kunnen voorbereiden. Naast ruimte voor stille tijd en teamtijd zijn er elke ochtend actieve en sportieve clinics, ’s middags gave workshops en is er elke avond een bijeenkomst waar iedereen welkom is: een aanbiddingsavond, een dienst of een gesprekswandeling.

Enkele van de workshops zijn Gods stem verstaan, een getuigenis geven, wat doet de heilige Geest en geloven in je dagelijkse leven.
De creatievere workshops zijn verhalen vertellen (hoe vertel je een Bijbelverhaal, zodat kinderen het verhaal niet meer vergeten) en theater maken (hoe kan je een Bijbelverhaal omzetten in een theaterstuk zodat het beter begrepen wordt).

Het thema van de conferentie is Love Revolution. De leerlingen van Jezus gingen op pad in hun eigen omgeving. Dat willen we met #impact ook doen, maar dan in Haarlem en omgeving. Door in de eigen stad actief te zijn, laat je zien wat het betekent om Jezus te volgen, precies zoals zijn leerlingen dat ook deden.

De conferentie vindt plaats in het Maritiem College in IJmuiden, Brioniostraat 10.
Zaterdag 13 juli wordt de conferentie na een dienst om 21 uur afgesloten.

Kijk voor de verschillende locaties en de activiteiten die daar worden georganiseerd op www.impacthaarlem.nl.

Gegevens

Begin:
10 juli 2019 @ 19:00
Einde:
13 juli 2019 @ 21:00
Evenement Categorieën:
,