Huwelijksdag ‘Strong marriages’

Zaterdag 16 maart 2024 organiseert Shelter Haarlem voor stellen een huwelijksdag incl. lunch en diner. De coaches deze dag zijn David en Mattanja van der Stoep en Michiel en Marjoke Santman.

Vertel eens eerlijk (als je getrouwd bent): hoe sterk is jullie huwelijksband? Je kunt wel met elkaar getrouwd zijn maar dat betekent nog niet automatisch dat je echt met elkaar verbonden bent en blijft! Daar is een sterke man en vrouw voor nodig! Hoe je kunt werken aan een sterk huwelijk, is het thema van deze huwelijksdag.
Wist je dat de meeste huwelijken spaak lopen op het gebied van communicatie? Hoe je met elkaar communiceert en of je daar steeds beter in wordt bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je relatie. Het zou eigenlijk niet meer dan logisch zijn om minimaal een keer per jaar te investeren in je huwelijksrelatie.

Tijdens de dag komen er in verschillende sessies belangrijke onderwerpen voorbij zoals de invloed van je verleden, seksualiteit en omgaan met je financiƫn. Iedere sessie wordt afgesloten met een praktische opdracht waarmee je samen aan de slag gaat. Een eenvoudige test of een aantal vragen dat ieder voor zich beantwoordt om daarna samen te bespreken. Zo vertaal je wat je hoort naar je eigen relatie. Dit maakt deze dag wel tot een heel bijzondere gelegenheid om in je eigen huwelijk te investeren als man en vrouw.

Tijdens deze dag (van 9 uur tot 18.30 uur) in het gebouw van Shelter-Haarlem, Eksterlaan 1, is er plaats voor maximaal 12 stellen!
Deze dag vindt plaats binnen de stream Family Life van Shelter Kingdom Builders, de school waarbij bijbels onderwijs wordt gegeven.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI