Heart2Heart Zomerweek

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

“Toen Jezus Zijn publieke bediening begon, werden de hemelen geopend.” (Matteüs 3:16)

Van 5 tot en met 11 augustus is er weer de Heart2Heart Zomerweek op vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Het belooft opnieuw een plek te worden waar God iedere keer mensen raakt met Zijn liefde en kracht. En dat doet Hij niet alleen bij volwassenen, maar juist ook bij de jongere generaties: kinderen (0-11), tieners (12-16) en jongeren (17-23) beleven een onvergetelijke week met diepgaand onderwijs, krachtige aanbidding, sport en spel en natuurlijk een hoop fun.

Het thema dit jaar is Open Heavens. Jezus heeft de hemelen voor altijd geopend: Hij bracht de hemel op aarde. En door Zijn lijden, sterven, opstanding en hemelvaart zijn de hemelen ook voor ons blijvend geopend. Wat een genade!
Wij hebben het grote voorrecht om de zegeningen van de hemel te ervaren en uit te delen aan mensen om ons heen. Zegeningen als vergeving van zonden, genezing, bevrijding, vervullingen met de Heilige Geest, overwinning en voorspoed. Wat een rijkdom!
De sprekers zijn o.a. Jan Pool, Martin Koornstra en Willem Ouweneel. Er is ook een nachtbidstond met Herman Boon, met diep onderwijs over gebed.

Klik hier voor meer informatie.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI