Groeicursus voor kerken

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

En zij bleven dagelijks eensgezind in de tempel bijeenkomen, en terwijl zij van huis tot huis brood braken, namen zij gezamenlijk voedsel tot zich, met vreugde en in eenvoud van hart; en zij loofden God en vonden genade bij heel het volk. (Handelingen 2)

Verlang jij ook naar het zichtbaar worden van de koninklijke kerk in Nederland? Royal Mission droomt van een herleving van de kerk, een ecclesia die gegrepen is door de boodschap van het koninkrijk en in alles leeft vanuit die koninklijke missie. Een kerk die beweegt, leeft en bekrachtigt in elk onderdeel van de samenleving. Jezus bouwt zijn kerk, Hij is verliefd op zijn meesterwerk!

Daarom nodigt Royal Mission jou van harte uit voor de groeicursus De Koninklijke Kerk. Samen met leiders uit verschillende kerken willen we een korte groeireis maken, waarin we ontdekken hoe God de kerk bedoeld heeft, wat dat van ons vraagt en hoe dat in de praktijk vorm kan krijgen.

In drie avonden neemt Royal Mission jou mee naar het hart van Jezus Christus, het Hoofd van de Kerk. De groeicursus is bedoeld voor leidinggevenden in de kerk: voorgangers, oudsten, kringleiders, kinderwerkers, jongerenwerkers, aanbiddingsleiders, gebedsministry, diaken, etc.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.
De avonden zijn op dinsdag 21 en 28 maart en 4 april.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI