Gracelandfestival 2017

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Op 18 augustus gaat de derde editie van het driedaagse christelijk festival Graceland van start in Vierhouten. Graceland is een festival waar ruimte is om God te zoeken, waar genade wordt gevierd en waar ontmoeting is vanuit verschillen. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en op een liefdevolle en kritische manier onderweg zijn met elkaar, de naaste en God. Een plek waar je uitbundig je geloof in God kunt vieren en waar ruimte is voor twijfel.

Op Graceland kan je los gaan en genieten van worship tot pop(rock) en  hip-hop. Naast muziek kan je je laten inspireren door sprekers en schrijvers. Het programma is gebaseerd op drie levensvragen: 1. Hoe ga je om met jezelf? 2 Hoe verhoud jij je tot de samenleving? en 3 Welke rol speelt geloof in jouw leven?

Het festival staat dit jaar in het teken van het thema Het Grote Experiment. Er komt een platform waarop wordt nagedacht over het experiment van deze tijd: seculier christen zijn, wat is dat en hoe doe je dat? En in de context van 500 jaar Reformatie wordt opnieuw gekeken naar onszelf, de wereld en de kerk.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI