Global Leadership Summit

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

De Global Leadership Summit (GLS) is een wereldwijde conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen. De aftrap in Nederland is dit jaar op vrijdag 5 maart en zaterdag 6 maart. Via videoprojectie zijn zes sprekers van topklasse dit keer gratis te volgen.

Het eendaagse event vindt op 5 en op 6 maart gelijktijdig plaats op verschillende locaties in ons land, waaronder Haarlem, mits de coronamaatregelen dit toelaten. Aansluitend worden er een aantal avondbijeenkomsten georganiseerd, vormgegeven rondom een thema.

Net als de GLS in augustus in Amerika wordt deze leiderschaps­­conferentie dit jaar dus in een andere vorm gegoten om deze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Voor zaterdag 6 maart kun je ook nog deelnemen aan de online sessie. In augustus jl. vond de jaarlijkse GLS in Amerika plaats. Anders dan andere jaren zonder groot bezoekersaantal, maar met een krachtige en actuele boodschap voor leiders wereldwijd die dwars door de crisis en onzekerheid van deze tijd heen leidinggeven.

In Haarlem hebben we één locatie er beschikking waar maximaal 20 mensen bij elkaar kunnen komen, zowel op vrijdag als op zaterdag.
Aanmelden voor de lokale live sessie in Haarlem gaat via Geloven in de Stad, aanmelden voor de online sessie op zaterdag gaat via Opwekking.

Tot de Amerikaanse sprekers behoren Criag Groeschel (oprichter Life Church) met Door de dip heen leiden, Marcus Buckingham (global researcher) met Hoe de beste leiders veerkracht ontwikkelen en Nona Jones (hoofd samenwerking levensbeschouwelijke organisatie bij Facebook) met Veilig volstaat niet. Lees verder op de website van GLS Nederland.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI