Global Leadership Summit 2021/2022

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

De Global Leadership Summit is een wereldwijde conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met sprekers van topklasse die via videoprojectie te volgen zijn. Het programma daagt je uit het beste uit je zelf te halen en de tijd voor reflectie en verwerking helpt je om het onderwijs concreet op je eigen situatie toe te passen.

Wil je groeien in leiderschap en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS op vrijdag 12 november 2021 (dag 1) en vrijdag 28 januari 2022 (dag 2) en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Of je nu een kerk als oudste, diaken, jongerenwerker, kinderwerker of zangleider vertegenwoordigt, of je werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, of je studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten.
Het thema is dit jaar Ontwikkel je leiderschap en vergroot je impact. Jij hebt invloed.

Klik hier voor meer informatie of voor aanmelding. Naast Gouda kun je ook voor andere locaties kiezen, of voor twee bijeenkomsten op een zaterdag. En klik hier voor de sprekers die via een videoboodschap te beluisteren zijn.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI