Global Leadership Summit 2017/2018

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Leiderschap is invloed, is een uitspraak van John Maxwell, bekend schrijver en spreker op het gebied van bijbels gefundeerd leiderschap. Met dat in gedachten is het juist om te stellen dat leiderschap niet alleen is weggelegd voor mensen in een zogenaamde leidersfunctie, maar voor veel meer mensen. Allemaal dragen we verantwoordelijkheid voor de invloed die we hebben. En als christenen zijn we geroepen om het licht van de wereld te zijn, om invloed uit te oefenen in een wereld die het licht – Jezus zelf – nodig heeft.

The Global Leadership Summit is een tweedaagse conferentie voor leiders: kerk, bedrijfsleven, overheid, onderwijs en organisatie. De conferentie biedt visie, inspiratie en praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn.
Het is één van de grootste leiderschapsseminars ter wereld. Willow Creek organiseert de Summit, in Nederland is de organisatie in handen van Opwekking.

Het thema is dit seizoen Invloed. We hebben allemaal invloed, wie of waar je ook bent. Maar hoe gebruik je die invloed en hoe ontwikkel je jezelf daarin? Tegenwoordig is er steeds minder respect voor leiderschap. Hoe kunnen wij als volgelingen van Jezus die neergaande spiraal stoppen en positief van invloed zijn? Wat is de Bijbelse visie hierop?

Er worden vijf identieke conferenties gehouden: Drachten, Rotterdam (17 en 18 november), Aalsmeer (24 en 25 november), Eindhoven en Veenendaal.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI