Global Leadership Summit

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Ook in het najaar van 2019 en voorjaar 2020 vinder er weer de Nederlandse conferenties van Global Leadership Summit (GLS) plaats. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november is locatie Aalsmeer aan de beurt. Twee dagen onderwijs door leiders van topniveau voor leiders in de breedste zin van het woord, dat niet alleen je leiderschapsontwikkeling een boost geeft, maar door jou heen ook je directe omgeving beïnvloedt.
De volgende zes actuele thema’s staan centraal: risico’s nemen, verandermanagement, onderhandelen, mensen leiden, grootsere visie en karakter & waarden. Neem je plek in op je werk, in je kerk, in de samenleving en in je gezin.

De organisatie is in handen van een gemeenschap christenen die van elkaar willen leren en hun invloed willen aanwenden om te bouwen aan Gods koninkrijk. Ze willen dat heel concreet doen door zelf te veranderen en impact te hebben op hun omgeving.

Het thema voor 2019 is Iedereen heeft invloed. Er is een afwisselend sprekersaanbod, met mannen en vrouwen uit kerk, wetenschap en bedrijfsleven die hun ‘best lessons’ delen. Sprekers zijn o.a. Craig Groeschel (het nieuwe gezicht van de GLS en medeoprichter van Live Church),  Daniëlle Strickland (pastor en schrijver), Patrick Lencioni (bestsellerauteur), Jason Dorsey (generatiedeskundige), Bear Grylls (avonturier en ex-boegbeeld van Alpha) en Jo Saxton (oprichter Ezer Collective dat investeert in vrouwelijk leiderschap).

In augustus vond in Chicago in het gebouw van Willow Creek Community Church de 25e Global Leadership Summit plaats. Er kwamen daar een paar duizend leiders uit verschillende landen bij elkaar. En via stream keken velen mee op honderden locaties elders in de VS en Canada. Van de 16 toespraken worden er 13 vertaald en ondertiteld om in Nederland via videoprojectie te volgen.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding. Ook kun je hier een introductiefilmpje bekijken.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI