26
september
03:43

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Na drie jaar hopen wij op zondag 10 oktober 2021 weer de gezamenlijke kerkdienst in het Kennemer Sportcenter te vieren met zoveel mogelijk christenen uit verschillende kerken in Haarlem en omgeving!

Tijdens deze gezamenlijke kerkdienst gaan we samen zingen, luisteren en bidden. Liederen en woorden rond Jezus, die onze hoop is. Hoop die concreet zichtbaar wordt in de woorden van bemoediging en liefde, waardoor jongeren en ouderen weer perspectief krijgen.

Deze dienst is weer een moment van bewustzijn dat we samen kerk van Jezus in onze stad zijn. We mogen geraakt worden door de uitdaging die God ons heeft gegeven om Zijn liefde zichtbaar te maken en Zijn woorden te laten horen in onze woonplaats.

Je bent van harte welkom!

Blijf op de hoogte!
Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste updates over de gezamenlijke kerkdienst.

Praktische informatie

Wanneer?
Zondag 10 oktober 2021, 10:00 – 12:00 uur.
Inloop 09:30 uur

Waar?
Kennemer Sportcenter
IJsbaanlaan 4A, Haarlem

Bereikbaarheid

Adres: IJsbaanlaan 4A 2024 AV Haarlem

Parkeergelegenheid: voor de sporthal is een groot parkeerterrein, dit is gratis parkeren.

Openbaar vervoer: u kunt met bus 2 tot Stuyvestantplein, vanaf hier is het 9 minuten lopen naar de Kennemer Sportcenter.

De sporthal en toiletten zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Livestream:

De gezamenlijke kerkdienst wordt door middel van een livestream live uitgezonden. De kerkdienst is te volgen via het YouTube kanaal van Geloven in de Stad.

Ga naar gelovenindestad.nl/livestream/om de dienst live te kijken.

Coronamaatregelen

We weten dat dit een gevoelig onderwerp is, waar veel christenen verschillend over denken. Als organisatoren zijn we ons hiervan bewust en zullen we er alles aan doen om een veilige omgeving te creëren. Het CIO – het landelijk overleg van 31 kerkgenootschappen en het ministerie van Justitie – hebben daarvoor de volgende maatregelen geadviseerd.

Omdat dit een gezamenlijke kerkdienst is, zullen er onder de maatregelen sinds 25 september weliswaar geen 1,5 meter maatregel en geen gezondheidscheck van toepassing zijn, maar vragen we wel alle bezoekers om gepaste afstand te bewaren, zich indien nodig vooraf te laten testen en om thuis te blijven als ze klachten hebben. Daarbij geven we extra aandacht aan ventilatie en is er in de zaal ook een groot vak aanwezig waar mensen desgewenst op 1,5 meter kunnen zitten. We verwachten dat we op deze wijze de kerkdienst op een veilige manier kunnen organiseren.

Gegevens

Datum:
10 oktober 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
,