Gather25 – wereldwijd 25 uur lang bidden en aanbidden

Elk continent. Elke geloofsgemeenschap (denominatie).
Samen gedurende 25 uur.

Op 1 maart 2025 zullen gelovigen over de hele wereld – digitaal of fysiek – 25 uur lang bidden, aanbidden, berouw tonen en de opdracht krijgen om te evangeliseren. Als we de hele wereld met het hele evangelie willen bereiken, hebben we de wereldwijde Kerk nodig.

Gather25, zoals dit grootschalige evenement heet, wordt mede mogelijk gemaakt door grote internationale organisaties als YouVersion (online Bijbelvertalingen), The Bible Project (Bijbelse animatiefilms), Operation Mobilisation (zendingsorganisatie), 24-7 Prayer (internationale gebedsbeweging) en Alpha Course (evangelisatiebeweging die uitdaagt over het christelijk geloof te praten).

Dankzij de nieuwste technologieën zal Gather25 25 uur lang live muziek, onderwijs, gebed en verhalen van hoop wereldwijd delen.
Zo kunnen over de hele wereld 2,5 miljard mensen die van Jezus houden samen bidden, verhalen van Gods kracht en van de kerken zien en samen de uiteinden van de aarde bereiken.

Gather25 is een kans voor Gods volk om één te worden, met Christus in het middelpunt. Er zijn 5,5 miljard mensen en dus vele bevolkingsgroepen die de liefde van God nog niet kennen. Het gebed is dat Gather25 een nieuwe uitzending van de kerk onder de kracht van de Heilige Geest zal ontsteken, zodat elke bewoner wereldwijd bereikt wordt met Gods liefde.

In de loop van de komende maanden zal er meer bekend worden hoe we – samen met Huis van Gebed – hier in Haarlem invulling aan zullen geven.

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI