CONFERENTIE Identiteit en een gebroken hart

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Iedereen worstelt met vragen als: Waar kom ik vandaan? Wie ben ik? Wat doe ik hier? Waar ga ik naar toe? Het zijn vragen over geborgenheid, identiteit, bestemming en relatie met jezelf, met God en met anderen. Wie kan jou zeggen wie je bent en wat ze van je vinden? Over je opvoeding, je opleiding, je talenten of je werk? En wat nu als je ziek bent, gehandicapt of zonder werk of opleiding zit? Wat zegt God over jou? En wat zeg je over jezelf?
Je zelfbeeld wordt gevormd door de spiegels waarin je hebt gekeken. Helaas waren dit vaak lachspiegels en heb je misschien wel een verwrongen beeld van jezelf gekregen.
De bijbel spreekt veel over het hart als de kern van wie je bent en Jezus zegt dat Hij gekomen is om de gebroken harten te genezen. Maar wat is een gebroken hart en hoe genees je daarvan?

De coach en counselor Henk Vink bespreekt het onderwerp ‘Identiteit en een gebroken hart’ vanuit de jarenlange ervaring in zijn eigen praktijk. Daarnaast is Henk bestuurslid van Soul Survivor en betrokken bij het leidersteam van Vineyard Amsterdam. Hij heeft God mensen zien veranderen door de kracht van de heilige Geest en het toepassen van principes vanuit de Bijbel en de psychologie.

Het belooft een conferentie te worden vol met nieuwe inzichten vanuit de psycho-sociale hulpverlening en de Bijbel. Sessies met veel uitleg en praktische stappen om meteen aan de slag te kunnen gaan in jouw proces van herstel. Of gewoon om meer te leren en daardoor anderen te kunnen helpen!

Informatie en aanmelden via https://reconnect.cc/events/reconnectconference-2016/.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

re-connect-conferentie-2016

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI