Concert OTC

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Op vrijdagavond 10 maart a.s. zal OTC, één van de bands van The Message uit Manchester, een concert geven in Haarlem. Dit concert is de afsluiting van hun missieweek die van 7 tot en met 10 maart plaatsvindt. In die week gaat de band bij scholen langs om een programma te doen over weerbaarheid en mentale gezondheid. Ze zullen hier de scholieren uitnodigen om op vrijdagavond naar het concert te komen.

Het concert vindt plaats in Shelter Haarlem, Eksterlaan 1.

Ticketverkoop gaat via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-concert-otc-549255517037\ 

19:00 uur Inloop

19:30 uur DJ Roberto Rosso

Dj Roberto Rosso is een begrip in de christelijke dancewereld. Met zijn energieke platen, stampende beats en rake teksten maakt hij van ieder optreden een fantastisch feest. Jongeren gaan volledig los op Roberto Rosso’s muziek. Maar deze dj draait niet ‘zomaar wat plaatjes’ om de sfeer op te krikken. Roberto Rosso draait iedere plaat met een visie en verspreidt een boodschap die iedereen moet horen… Roberto Rosso is een echte worship leader met zijn dancemuziek.
20:00 uur Band OTC

OTC is een rap- en Afropop-band. OTC staat voor Outta the Cage (‘uit de gevangenis’) omdat de bandleden door Jezus bevrijd zijn. James is een vluchteling uit Sierra Leone die zich met bende gerelateerde misdaad bezig hield. Aiden was drugsverslaafd en leefde ook in de bendewereld. Gina kampte met een slechte geestelijke gezondheid vanwege zelfbeeldproblemen. Inmiddels hebben ze alle drie Jezus gevonden.
Via hun muziek en zang vertellen ze anderen dat ze belangrijk en waardevol zijn en dat hun leven ertoe doet.

21:00 uur Einde

Tijd voor drinken, ontmoeting en suikerspinnen.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI